RØDT
Bamble 

 

Tilbake til hovedside

 

                              Med folk mot makta!
Rødt Bamble - verv og Bamble RU

Bamble Rød Ungdom

Vi mener...
Hva skjeer?
Lokal program
Arkiv
Lokale linker
RØD UNGDOM (RU) var stolt  medarrangjør av markeringen 

"ALDRI MER KRYSTALLNATTA"  

Torsdag 09.11.06

BAMBLE RØD UNGDOM SIER:

kom på demo mot Israels  krigføring i Gaza og Libanon.

Lørdag 29/7 -06

 Handelstorget i Skien kl. 1200

Spre dette videre!

 Mobiliser alle kjente!

Rød Ungdom har lag i Bamble.

Kontakt : 

Frauke: 48114208

BAMBLE RØD UNGDOM SIER:

Ingen deportasjoner av Afghanske asylsøkere!

Afghanere over hele Norge sultestreiker i disse dager imot at de skal bli sendt tilbake til Afghanistan. De er rede til å dø av sult i Norge, fremfor å bli drept i deres krigsherjede hjemland.

 

Krigen i Afghanistan er inne i sitt 6. år, og BBC melder nå om de mest blodige krigshandlingene siden krigens start. FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) sier at Afghanistan er et utrygt land og fraråder å sende de afghanske flyktningene tilbake slik situasjonen er nå. Afghanerne selv sier seg enige i denne påstanden og deres appell er klar: ”Ikke send oss tilbake til våre mordere”  

Situasjonen i Afghanistan har forandra seg vesentlig siden Høyre regjeringen inngikk avtalen om retur av flyktninger i august 2005.

Det er ingen grunn til at den nye regjeringa skal kopiere den dårlige asylpolitikken til forrige regjering. Denne skandaløse etterligningen strider imot Soria Moria erklæringen som i Kap 17 forteller om en human asylpolitikk  

Det er ikke noe humant ved å sende flyktninger tilbake til krigsherjede områder. Nato har den siste tiden fordoblet sine styrker i Afghanistan og bare i løpet av mai har 400 sivile blitt drept.  

Utenriksdepartementets klare råd på sine hjemmesider er å ikke reise til Afghanistan. Vi synes det er uforståelig hvorfor norske myndigheter vil sende afghanerne tilbake til et land hvor de selv advarer egne innbyggere mot å dra til.  

Vi oppfordrer alle til å skrive under på oppropet på www.opprop.no eller føre seg opp på våre underskriftslister. Bjarne Håkon Hansen vil da motta et brev mot deportasjon av de afghanske flyktningene med din underskrift.

 

 

 
RV sentral
Rød ungdom
Antirasisme
Kvinnepolitikk
Andre linker

 

Tilbake til hovedside

 

Kontakt: Ana López Taylor- Mobil 97162988